Clicky

KWSC Lauwe 0 - 0 KSV Rumbeke

Wedstrijd Akern op zaterdag 23 maart 2024 om 16:00

Verslag wedstrijd

Op zaterdagmiddag 23 maart 2024 stond het team van coach Fanny Schamp, de Bricx-mannen, gepland voor een bezoek aan WietStar. Met KWSC Lauwe op de tweede plaats en ons team, KSV Rumbeke, op de derde plaats in de ranglijst bij de start van de wedstrijd, was het vooruitzicht op een topwedstrijd groot.

Vanaf het eerste fluitsignaal nam KSVR snel het initiatief. Ze zetten druk en testten de verdediging en doelman van de tegenstander. KSVR was gedurende de eerste helft dominant, maar slaagde er niet in te scoren. Lauwe maakte af en toe een tegenaanval, maar onze verdediging en doelman waren steeds alert om de bal perfect te onderscheppen. De rust brak aan met een stand van 0-0.

In de tweede helft drongen de spelers van Lauwe steeds meer aan bij onze verdediging en doelman, maar we hielden stand. We behielden de controle, hoewel Lauwe behoorlijk gevaarlijk uit de hoek kon komen. Gelukkig was E. Martens in topvorm en verrichtte hij enkele schitterende reddingen. KSVR daarentegen wist de kansen niet optimaal te benutten of af te ronden. Beide teams waren vastberaden om de drie punten te pakken, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel (0-0).

De volgende wedstrijd staat gepland voor zaterdag 6 april 2024 om 20 uur in het Sportpark van Rumbeke, waar we KVC Ardooie zullen ontvangen.